fbpx

Berichten

Praktijk open per 11 mei

Vanaf 11 mei zijn wij officieel weer open voor alle behandelingen. Wij zijn zo als u van ons gewend bent te bereiken op 06 – 13 57 42 00. Ook whatsapp is mogelijk.

We kunnen u alleen behandelen wanneer u of uw huisgenoten geen corona gerelateerde klachten heeft. Dan verzoeken we u toch om nog even te wachten.

Komt u wel naar de praktijk? De sportschool is nog wel gesloten. Dus wij verzoeken u om buiten voor de deur te wachten. Wij halen u zo snel mogelijk op.

Verder verzoeken wij u om rekening te houden met de onderstaande regels.

Opschaling fysiotherapie per 1 mei 2020

Op donderdagavond 30 april 2020 hebben wij groen licht gekregen van het Rijksintituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om stapsgewijs onze werkzaamheden weer op te pakken. Samen met de brancheverenigingen PPN en SKF heeft onze beroepsvereniging, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF), een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan is nu goedgekeurd door het RIVM en het ministerie van VWS. 

De komende periode zullen we, naar aanleiding van dit stappenplan, de fysiotherapeutische zorg weer gaan opschalen. Daarbij zullen wij zo veilig mogelijk te werk gaan door onder meer gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en bepaalde hygiënemaatregelen in acht te nemen. 

Wij zullen zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact met u opnemen om de verdere invulling van uw behandeltraject te bespreken. 

Daarbij is het onderstaande van kracht:

  • Wij zijn te bereiken op ons bekende nummer: 06 – 13 57 42 00. Wij zijn ook per whatsapp bereikbaar.
  • Daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail (info@fysiotherapiesiccama.nl)
  • Wanneer u nog niet in behandeling bent binnen onze praktijk, maar wel graag contact wenst met ons, vragen wij u contact met ons op te nemen (telefonisch, via mail of het contactformulier op onze website)
  • Een geplande afspraak kan op elke gewenst moment worden afgezegd. Uw annulering wordt niet in rekening gebracht


Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met de praktijk (06 – 13 57 42 00 of info@fysiotherapiesiccama.nl). Wij adviseren u onze website en/of Facebookpagina in de gaten te houden voor wijzigingen en updates omtrent het Coronavirus.

Wij zijn er blij dat we weer voor u klaar kunnen staan en hopen u dan ook spoedig weer te kunnen ontvangen in de praktijk.

Team Fysiotherapie Siccama.

Praktijk gesloten tot en met 19 mei

Door de maatregelen omtrent het corona virus hebben ook wij de deuren moeten sluiten. Als gebruiker van de faciliteiten en locatie van SportUfit in Hoogezand kunnen wij u momenteel niet ontvangen. De deuren zijn gesloten.

Wij houden de ontwikkelingen goed in de gaten en zullen u informeren zodra er weer behandelingen kunnen plaatsvinden op de locatie in Hoogezand.

Hooikoorts klachten?

Het hooikoorts seizoen zit er weer aan te komen. Loop jij elk jaar met klachten rond en helpt medicatie bijna niet? Probeer medical tape dan eens uit. Het kan helpen klachten tijdens deze periode te verlichten. Lees hier meer over de werking en mogelijkheden

Corona virus

Wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus op de voet en volgen de adviezen van het RIVM. Behandelingen gaan tot dusver door. Mocht dit veranderen, dan nemen wij contact met u op.

Kerstvakantie 2019

Van 25 december tot en met 2 januari is de praktijk gesloten. Wij verwelkomen u graag weer vanaf vrijdag 3 januari. Wij zijn telefonisch niet te bereiken in deze periode. Mocht u toch een afspraak met ons willen maken dan kunt u dit doen met onze online inplan module.

Wanneer wij u niet meer spreken voor de vakantie wensen wij u alvast fijne feestdagen en hopelijk tot volgend jaar.

Vakantie 2019

Van 2 augustus 2019 tot en met 16 augustus 2019 is de praktijk gesloten in verband met vakantie.

Vanaf maandag 19 augustus 2019 staan wij weer voor u klaar.

Mocht u alvast een afspraak willen maken dan kan dit op onze “Afspraak maken” pagina.

Open dag zaterdag 1 juni 2019!

Op zaterdag 1 juni 2019 houdt Fysiotherapie Siccama in samenwerking met SportUfit een open dag. Iedereen van jong tot oud is welkom. Lid of geen lid van de sportschool. Loopt u (al langer) met klachten rond, heeft u een vraag of wilt u komen kennismaken. Stap binnen. Wij verwelkomen u graag.

WhatsApp chat