fbpx

Opschaling fysiotherapie per 1 mei 2020

Op donderdagavond 30 april 2020 hebben wij groen licht gekregen van het Rijksintituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) om stapsgewijs onze werkzaamheden weer op te pakken. Samen met de brancheverenigingen PPN en SKF heeft onze beroepsvereniging, het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF), een stappenplan opgesteld. Dit stappenplan is nu goedgekeurd door het RIVM en het ministerie van VWS. 

De komende periode zullen we, naar aanleiding van dit stappenplan, de fysiotherapeutische zorg weer gaan opschalen. Daarbij zullen wij zo veilig mogelijk te werk gaan door onder meer gebruik te maken van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) en bepaalde hygiënemaatregelen in acht te nemen. 

Wij zullen zo spoedig mogelijk (telefonisch) contact met u opnemen om de verdere invulling van uw behandeltraject te bespreken. 

Daarbij is het onderstaande van kracht:

  • Wij zijn te bereiken op ons bekende nummer: 06 – 13 57 42 00. Wij zijn ook per whatsapp bereikbaar.
  • Daarnaast zijn wij bereikbaar via de mail (info@fysiotherapiesiccama.nl)
  • Wanneer u nog niet in behandeling bent binnen onze praktijk, maar wel graag contact wenst met ons, vragen wij u contact met ons op te nemen (telefonisch, via mail of het contactformulier op onze website)
  • Een geplande afspraak kan op elke gewenst moment worden afgezegd. Uw annulering wordt niet in rekening gebracht


Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben kunt u contact opnemen met de praktijk (06 – 13 57 42 00 of info@fysiotherapiesiccama.nl). Wij adviseren u onze website en/of Facebookpagina in de gaten te houden voor wijzigingen en updates omtrent het Coronavirus.

Wij zijn er blij dat we weer voor u klaar kunnen staan en hopen u dan ook spoedig weer te kunnen ontvangen in de praktijk.

Team Fysiotherapie Siccama.

WhatsApp chat