fbpx

Fysiotherapie: wat kunnen wij voor u doen?

Heeft u klachten bij het bewegen of last van aanhoudende spierpijn of gewrichtspijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In onze praktijk voor fysiotherapie in Hoogezand werken wij met deskundige fysiotherapeuten.

U kunt niet alleen bij ons terecht voor veel voorkomende klachten als rugklachten, nekklachten, schouderklachten, bekkenklachten en knieklachten, maar ook voor problemen aan het bewegingsapparaat waarvan de oorzaak niet direct duidelijk is. Zo kunt u ook bij zwellingen, ademhalingsproblemen, hartproblemen, hoofdpijn en revalidatie contact met ons opnemen. Wij gaan samen met u op zoek naar de oorzaak en we begeleiden u om de klachten te verminderen.

Hoewel de klachten meestal worden veroorzaakt door overbelasting, een verkeerde (werk)houding, stress of bijvoorbeeld een ongeluk, is de aanpak een kwestie van persoonlijk maatwerk. Wij kunnen naast fysiotherapie ook oefentherapie, mobilisaties, massage of dry needling inzetten om uw klachten te verhelpen. In onze fitnessruimte kunnen wij actief met u trainen om uw lichaam te versterken. Uiteraard krijgt u van ons preventieve adviezen om de kans op terugkerende klachten te verkleinen.

Wilt u weten wat wij met fysiotherapie voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak direct online een afspraak.

WhatsApp chat